Express
Nemokamas grąžinimas!
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
711
Rohde

Rohde | Lekeberg Schwarz

RMK57,00 €

55,00 €

Prekė yra sandėlyje! Išsiunčiama per 24h
Greitas siuntimas!
Nemokamas grąžinimas! 365 dienos
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Produkto informacija

Prekės numeris:53043-00
Departamentas:
Vyrai
Produktų grupė:
Sandalai ir Šlepetės
Kategorija:
šlepetės
Spalva:
Juoda
Medžiaga išorinė:
Oda
Batų padas:
Guma
Produkto tipas:
Avalynė

Lekeberg Schwarz

Rohde 1552-90 Juoda

„Rohde“ yra viena iš pirmaujančių batų gamintojų Europoje, o įdomus faktas yra tai, kad jie kasdien pagamina beveik 20 000 naujų batų. Rohde 1552-90 Black yra šlepetės / sandalai, pagaminti iš natūralios odos ir puikiai tinka. Yra žinoma, kad Rohde gamina patogius ir patvarius batus, ir šis nėra išimtis. Jis yra juodas, todėl su juo galite dėvėti beveik viską, ko norite, ir rengtis įvairių stilių ir drabužių deriniais.

Stilinga oda

Šios Rohde šlepetės yra pagamintos tik iš odos ir atrodo labai tvarkingai. Oda yra tokia puiku, kad laikui bėgant ji prisitaikys prie jūsų pėdos ir žingsnio. Kuo daugiau naudosite, tuo geriau jis tiks ir galiausiai bus visiškai suformuotas pagal jūsų pėdą, o tai reiškia, kad ją dėvėti bus labai patogu. Oda taip pat gražiai sensta, todėl tol, kol tinkamai prižiūrėsite šias šlepetes, jos tarnaus ilgai.

Puikiai tinka laisvalaikiui

Dėvėkite šias Rohde šlepetes namuose ar darbe, jei norite visą laiką patogiai vaikščioti. Padas neturi rašto, todėl, jei norite, galite juos nešioti ir lauke, nors rekomenduojame daugiausia dėvėti viduje. Juoda oda atrodo labai stilingai, ją galite derinti su daugybe skirtingų drabužių ir kitų spalvų. Juoda visada yra gera spalva, kai kalbama apie batus, nes tai yra saugu ir galėsite dėvėti su beveik bet kuo, kas yra jūsų drabužių spinta.

Priežiūros patarimai

Odinius batus lengva prižiūrėti, nes yra daug gerų gaminių, kurie gali atlikti savo darbą. Geriausias būdas užtikrinti, kad Rohde sandalai būtų apsaugoti nuo nešvarumų ir šiukšlių, yra juos impregnuoti. Tai suteiks jiems apsauginį paviršių, kuris tęsis gana ilgą laiką. Turėsite reguliariai jį pakartotinai naudoti, kai atrodo, kad jis prarado savo gebėjimus, kad išvengtumėte žalos. Tai ypač svarbu, jei nuspręsite juos nešioti lauke, kur juos veikia vanduo ir purvas.

Padėkite kitiems, pasidalykite savo nuomone

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-LT@footway.com - (+44)800 098 8300
Lithuania